#Μένουμε Σπίτι Μαζί με τη Γιολάντα Τσορώνη Γεωργιάδη και τον “Ψεματούρη” της,,etwinning

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Etwinning βρισκόμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή μας σε μια διαφορετική δράση.

Θα ακούσουμε τη συγγραφέα, Γιολάντα -Τσορώνη -Γεωργιάδου να μας αφηγείται το παραμύθι με τίτλο:¨” Ο ψεματούρης “

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΣΟΡΩΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Αγαπητοί γονείς!!!

Αγαπημένα μας παιδιά!!!

etwinning #μένουμε σπίτι…. μαζί !!!

Σε μία πολύ ευχάριστη δράση θα συνδυάσουμε την Πρωταπριλιά και την Παγκόσμια ημέρα του βιβλίου αύριο. Πώς; Μία αγαπημένη συγγραφέας όλων μας θα μας βοηθήσει!

Η Γιολάντα Τσορώνη Γεωργιάδη, παρέα με το παραμύθι της:

“Ο ΨΕΜΑΤΟΥΡΗΣ”

Η Γιολάντα , διαβάζει για μας και για τα παιδιά μας τον «Ψεματούρη»!

Οι μήνες ζηλεύουν τον Απρίλη.Έχει, βλέπετε, την Πρωταπριλιά. Αποφασίζουν να κάνουν διαγωνισμό. Εκείνος που θα πει το πιο διασκεδαστικό ψέμα θα πάρει το στέμμα του “Αρχιψεύτη” από τον λουλουδιασμένο αδερφό του. Μα ήταν τόσο χαριτωμένα τα ψεματάκια που είπαν όλοι οι μήνες! Τι “παιχνίδι” όμως τους έπαιξε ο Απρίλης και δεν κατάφερε να βγει κανένας νικητής; Και γιατί το παιχνίδι αυτό κατέληξε “στις 2 Απριλίου μεγάλη να ‘χουμε γιορτή του παιδικού βιβλίου”; θα ακούσουτε το παραμύθι που η Γιολάντα με πολύ μεγάλη προθυμία.

Το ετοίμασε για μας

Στη συνέχεια θα κάνετε μία ζωγραφιά με το ψέμα του μήνα που έχετε γενέθλια!

Εμείς θα κάνουμε ένα κολλάζ με τις ζωγραφιές που θα τα στείλετε.

https://www.youtube.com/watch?v=BjQhT07JmdE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3ycnNqjBffmi8avREC5mqSGniEteh_B8NK31OCCK4H6WzPxJnUNKDuhjw

Σας παρακαλούμε οι ζωγραφιές να σταλούν εάν είναι δυνατόν έως το Σάββατο.

 

Λίγο πριν κλείσουμε διαβάσαμε στους μαθητές μας, τον “Γλεντζοφλέβαρο” και είχαμε αγοράσει τον ¨”Ψεματούρη”, για να το διαβάσουμε σαν αύριο!!! δεν προλάβαμε αλλά τα παιδάκια μας θα έχουν την ακόμα πιο ευχάριστη ευκαιρία να το ακούσουν από την ίδια την συγγραφέα!!! πολύ όμορφο δώρο, ευχαριστούμε πολύ όλους για την πρωτοβουλία και την προσφορά, αντίστοιχα ?

ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ!!!

Η 1η Αφίσα μας!!!